Atea

Jåttåvågveien 7, Stavanger
Tlf: 22 09 50 00
Samarbeidspartner siden 1996

Nettside

 

Vi lever i et av verdens rikeste land, og kan lene oss tilbake og være tilfredse. Men i Atea vil vi mer. Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

 

Vi ønsker blant annet å bidra til mer effektiv læring i skolen. Vi vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Vi vil gjøre industrien mer konkurransedyktig og gi entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer.
Sammen med kundene våre i hele landet bygger Atea Norge med IT. Hos oss får du et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi hjelper deg med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er Atea med og legger grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge. Vi har kontorer spredt over hele Norge, og hjelper deg der du er.

Her på atea.no kan du lese mer om hva vi tilbyr, du finner vår tjenestekatalog og artiklerder våre kunder forteller om hvilken nytte de har fått av sin teknologi.

Ønsker du mer informasjon kan du også lese bloggen vår. Her finner du artikler om ulike temaer som angår deg i din teknologiske hverdag.

 

Kontaktpersoner
Brit Kristin Valen – kontaktperson

Petter Alfsen – daglig leder