Crisma Plast & Profilering – en del av Magnar Eikeland Gruppen

Besøksadresse: Hovedkontoret, Ljosheimveien 2, 4050 Sola
Postadresse: Postboks 8003, 4068 Stavanger
Tlf: 46 44 34 75
Mail: lp@crisma.no
Nettside

 

Crisma Plast & Profilering med aner helt tilbake til 1952 ble en del av Magnar Eikeland AS 1. juni 2016. Vi er en komplett leverandør av plastprodukter og skilter i alle former og størrelser. Vi har en stor maskinpark med blant annet en CNC fresemaskin med et bord på 3×2 meter. Vi har høy kompetanse innen forskjellige fagområder og vi produserer det meste selv. Litt av det vi leverer er: Bannere – Storformat, Roll-up, profileringsmateriell, interiørdetaljer, utsmykking av bygg og foliering av biler. Videre så lasergraverer vi skilt og dypgraverer skilt i både plast og stål.
Store prosjekter som vi har levert skilter og profilert er: Apply, ConocoPhillips, DNB arena, Fylkeskommunen, Oceaneering og Sandnes Brannstasjon.

Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og i samarbeid med NAV så har vi flere personer inne på forskjellige tiltak. Avdelingen var tidligere en del av attføringsbedriften Attende AS så de fleste har mange års erfaring med å ta imot personer med forskjellige utfordringer. Myndighetene har bestemt at de som er nærmest til å komme ut i arbeidslivet skal utplasseres i vanlige bedrifter og ikke i attføringsbedrifter. Vi er glade for at vi kan bidra.
Magnar Eikeland Gruppen AS er distriktets og en av landets største totalinnbydere innen møbler og interiørløsninger, kontor og IT-utstyr, emballasje, kantine og renholdsprodukter, verneutstyr, arbeidstøy, kontormaskiner, skannere, printere, betalingsterminaler, kasseløsninger, vann og kaffemaskiner, gravering, plast og profileringsprodukter til næringslivet og offentlig sektor. Gjennom vår butikk DFU i Sandnes tilbyr vi høykvalitets møbler, interiørløsninger og belysning til private hjem. Vi har butikk, lager, kontor, verksted, produksjonslokaler og utstilling i Hovedkontoret på Sola.

Magnar Eikeland Gruppen består av:
Senab Eikeland AS, Magnar Eikeland Kontormaskiner AS, Magnar Eikeland Kontorutstyr AS, Crisma Plast & Profilering AS og DFU Furniture Unlimited.

Kontaktpersoner i Crisma Plast & Profilering:
Bjørghild Meling – Daglig leder Magnar Eikeland Kontorutstyr AS og Crisma Plast & Profilering AS
bm@magnar-eikeland.no – 918 95 663
Magne Tofte – Avdelingsleder/salg/marked
mt@crisma.no – 905 31 077