Helgø Meny

Breidablikkveien 3, Stavanger
Tlf: 51 82 77 00
Samarbeidspartner siden 2003

Nettside

Historien om Helgø startet i Hillevåg i 1959, da kjøpmann Halvar Helgø åpnet Helgø Snarkjøp i Malmgården. Siden den gang har Helgø blitt større, men navnet forbindes fremdeles med det samme: Kvalitetsmat.
I en tid der de fleste matvarekjedene styres fra Oslo eller utlandet, har vi valgt å satse på Rogaland.
Hver eneste dag kjøper vi inn ferske råvarer fra lokale merkevareprodusenter. Hos oss får du brød fra Sandnes, reker fra Jærens rev, honning fra Bjerkreim, lam fra Kvitsøy, lefse fra Sjernarøy og mye, mye mer. Ingen tilbyr mer Rogalandsmat enn Helgø.

Eget kjøkken og pølsemakeri
Som den eneste matvarebutikken i distriktet har vi eget kjøkken og pølsemakeri. Her lager vi pålegg av beste kvalitet, her salter og tørker vi fenalår og pinnekjøtt, her lager vi salater og mange andre delikatesser.
Helgø tilbyr også catering til store og små forsamlinger. Vi har en stor og variert cateringmeny av gode, ferske råvarer. Menyen finner du under catering.

Kvalitet og fagfolk
Helgø står for kvalitet. Hos oss jobber det mange fagutdannede mennesker som kokker, butikkslaktere, pølsemakere, fiskehandlere og mer. Varene du får hos oss, skal alltid holde høy kvalitet

Kontaktpersoner
Oddvar Hanasand – kontraktsansvarlig
oddvar.hanasand@helgomeny.no