International SOS

Vassbotn 15,

4313 Sandnes

Dette er International SOS

International SOS er verdensledende innenfor medisinsk assistanse og håndtering av risiko for virksomheter med et globalt engasjement. Fra mer enn 700 lokasjoner i 89 land er vi til stede for våre medlemmer.

Vår kompetanse er enestående: Mer enn 11000 ansatte, derav 1200 leger og 200 spesialister innen sikkerhet og risikohåndtering arbeider sammen dag og natt for at våre medlemmer skal være trygge.

Vi har utviklet en rekke forebyggende tiltak som omfatter lokal kompetanse og assistanse ved utbrudd av sykdom, katastrofer, ulykker og sivile opptøyer.

Vi hjelper kunder å ta vare på sine ansatte. I samarbeid med oss kan internasjonale selskaper, styresmakter og frivillige organisasjoner minimere risikoen for ansatte som reiser og arbeider utenlands.

Fire sterke selskap og merkenavn, Stavanger BHT, Kokstad BHT, Haugaland HMS og Abermed Aberdeen ble i 2013 slått sammen, og det ble dannet en ny region i International SOS.

Den norske virksomheten har 150 ansatte og har avdelinger i Bergen, Haugesund, Stavanger, Sunhordland, Ryfylke og Oslo. Våre tjenester dekker bemanning offshore, bedriftshelsetjeneste og arbeidsmiljøtjenester.

Med vår samlede kompetanse, kunnskap og erfaring tilbyr vi våre kunder et unikt tjenestetilbud

Mette Boganes Vadla – Location Manager Stavanger

Mette.vadla@internationalsos.com