LOXAM Rental

Besøksadresse: Maskinveien 4, 4033 Stavanger
Tlf 51 67 80 20

stavanger@loxamrental.no
Nettside

 

LOXAM er Europas nr 1 i utleie av utstyr. Vi leverer til bygge- og anleggssektoren, industrien, offentlig sektor, servicesektoren og til private. Loxam er til stede i 14 land (Frankrike, Belgia, Nederland, Luxemburg, Tyskland, Storbritannia, Irland, Spania, Sveits, Marokko, Brasil, Danmark, Sverige og Norge. Konsernet har ca 4.500 medarbeidere og nærmere 250.000 utleieenheter.

Opprinnelsen til dagens LOXAM AS, er Safelift as som siden 1985 har bygget opp en solid kompetanse innenfor personløftere (lifter) og annet utstyr som benyttes i markedet for utleiemaskiner. Selskapet ble i 1998 kjøpt opp av konsernet som hadde franchiserettighetene til Hertz Maskinutleie-konseptet i Norge.

LOXAM Rental og våre dyktige medarbeidere står til våre kunders disposisjon med faglig veiledning og valg av riktig produkt til den jobb som skal utføres. Vår spesialitet er personløfterutstyr for arbeidsoppgaver i høyden. Andre utleieprodukter etterspurt av bygg og anlegg, håndtverkere, industri, annen servicenæring og ikke minst privatpersoner er også del av vår virksomhet. Våre utleiekonsulenter står alltid til tjeneste og er bare en telefon unna.

LOXAM Rental tar sikkerheten på alvor. Vi kan anbefale deg å ta en titt på vår siste sikkerhetsfilm som kort forklarer de viktigste punktene du må huske på hver gang du bruker en lift (filmen erstatter ikke maskinenes egen sikkerhetsdokumentasjon og samsvarserklæring).

Avdeling Stavanger

LOXAM Rentals avdeling i Stavanger kan tilby hele vårt produktspekter av sakselifter, bomlifter, tilhengermonterte lifter, minigravere, minikraner, letthus og mye annet av maskiner og utstyr.

Best på liftutleie og maskinutleie!

 

Kontaktpersoner i Loxam Rental:
Jan Holger Arthun – Distriktssjef Rogaland/Agder

jan.h.arthun@loxamrental.no – 901 96 862