Vår hovedsamarbeidspartner

Lyse

Breiflåtveien 18, Stavanger
Samarbeidspartner siden 1994

Helt siden 1994 har Lyse vært Vikings hovedsponsor, så i år feirer vi 20 år med samarbeid!
Viking er et lag for hele regionen. Et lag med lange tradisjoner som har engasjert og varmet regionens hjerter gjennom mange oppturer og noen nedturer. I Lyse har vi også lange tradisjoner. Vi er et selskap for hele regionen som sørger for å holde folk varme gjennom strømmen vi produserer. Slik sett har vi noe konkret til felles. Men det er langt mer som gjør oss til stolt hovedsponsor for Viking. Kanskje aller mest handler det om ønsket om å gjøre noe positivt for oss som bor her, i tillegg til å støtte opp om og hjelpe et av Rogalands store fotballag.
Helt siden 1994 har Lyse vært Vikings hovedsponsor, og i år feirer vi 20 år med samarbeid! Grunnlaget for et godt samarbeid er med andre ord lagt, og i 2011 ble det derfor inngått en ny femårskontrakt med Viking. En positiv forlengelse av mange års godt samspill.
Med Lyse på brystet skal vårt samarbeid med Viking stimulere til at Viking er blant de fremste A-lagene i Norge. Det handler også om videreutvikling av Viking stadion som hvert år besøkes av 200 000 publikummere. 1100 VIP-gjester nyter godt av losjene, og på tribunene er det gass fra Lyse som sørger for at publikum holder seg varme. Lyse leverer fiber og digitale tjenester til Viking Stadion og har sørget for at repetisjon av målene blir synlige på to storskjermer på tribunene.

Vi heier på de hvite og de blå, for prestasjonene, engasjementet og gleden ved lagspill som de viser oss gang på gang.

Kan vi bidra til at Viking gir oss positive opplevelser som knytter sterke bånd i regionen vår, så har vi i Lyse også oppnådd et viktig mål.

Heia Viking! Heia de mørkeblå!

Cathrine Suttie – kontaktperson
cathrine.suttie@lyse.no – 475 09 265