Obos

Langflåtveien 29
4017 Stavanger

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Ved utgangen av 2016 hadde OBOS 416 800 medlemmer – det høyeste antallet noen gang.

Over hele Norge – og i Sverige

OBOS har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et boligbyggelag i Oslo til å bli et konsern med virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.

I dag har OBOS medlemmer i de fleste av Norges kommuner, og vi er etablert i de største byene i landet – blant annet i Oslo, Bergen, Hamar, Fredrikstad, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Ålesund.

OBOS-konsernet har i tillegg en omfattende virksomhet innen boligutvikling i Sverige, gjennom OBOS Sverige, med merkevarene Myresjöhus og SmålandsVillan, samt gjennom Kärnhem.

Forkjøpsrett og gunstige medlemsfordeler

For de fleste medlemmer er det forkjøpsretten som oppleves som den største fordelen. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger over hele Norge.

Men det skal alltid lønne seg å være medlem – også i perioder hvor du har dekket ditt boligbehov. Som medlem kan du derfor låne og spare penger i OBOS-banken, til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet deg tilgang til over 60 rabattavtaler innen forsikring, bolig, interiør, kultur, ferie og fritid.

Sigurd Sivertsen – Kontaktperson
sigurd.sivertsen@obos.no