Smartfish

Gaustadallèen 21, Oslo
Tlf: 22 51 98 80
Samarbeidspartner siden 2015

Nettside

 

Nutrifriend medisinsk ernæring selges gjennom apotek, medisingrossister og direkte til sykehus. Recharge næringsdrikker leveres direkte til institusjoner, topputøvere, klubber og landslag. Privatpersoner og familier bruker Smartfish velfungerende abonnementssystem. Produktene markedsføres gjennom egen organisasjon i Norge og Sverige. Internasjonalt salg foregår gjennom distributører.
En viktig ingrediens og råvare i alle Smartfish produkter er marine DHA EPA fettsyrer. I Smartfish-emulsjonen blir fettsyrene oksidasjonsbeskyttet. Kilden til DHA EPA fettsyrene er marin olje, et bi-produkt av den norske fiskeindustrien.

Smartfish ble stiftet i 2001 av Janne og Henrik Mathisen, og ble finansiert av private investorer de første 10 årene. I 2011 valgte det statlig eide investeringsselskapet Investinor å investere i Smartfish. I 2013 gjorde den svenske stiftelsen Industrifonden sin første norske investering da de deltok i en kapitalutvidelse sammen andre Smartfish aksjonærer. Selskapets adminstrerende direktør er Jens Nordahl, og Benedicte Fossum er styreleder
Smartfish er patentert over store deler av verden.

Kontaktpersoner
Henrik Mathisen – kontaktperson
henrik@smartfish.no